02/02/2019

Borsayı anlık ve bedava izlemenin yolu


Matriks ve Foreks üyeliği için deve yükü para ödeniyor, fakat ikisi de verileri 15 dakika gecikmeli yayımlıyor, programı indiren herkes bu şekilde BİST'i takip edebiliyor. O zaman saatimizi yeniden kuralım, 15 dakika geri alalım, piyasayı eş anlı seyredelim.

01/02/2019

Gabi borsacı


Borsacılar hisse düşünce delileniyorlar, sağa sola küfrediyorlar. Sebebini anlıyorsam Yahudi olayım. BİST'te işlem yasağı yok, buyur, piyasanın iki yönü var, doğru tahmin edersen ikisinde de para kazanıyorsun. Kime kızman gerektiğini tarif edeyim: Aynaya bak, moronu gördün mü? Hah, tüm zararının sorumlusu odur, suratına tükür!

29/01/2019

Türkiye'de ifade özgürlüğü


Felsefe ve ideoloji dünyasında çığır açacak projelerim var. Ecel aman verirse yurt dışına yerleşeceğim, İngilizce olarak kaleme alacağım. Türkiye'de ifade özgürlüğü ve demokrasi yok, tahammülsüz bir iktidar tahta kurulmuş, beyinler, öhö öhö, susturulmuş. Kanaryaların azami ömrü 7-9 sene ama Coni 15 Nisan 2019'a erişirse 15nci yılına girecek; iki gözüne de katarakt indi, dört aydır kör, onu bekliyorum, ondan sonra beni koydunsa bul, pır! Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.