06/01/2023

Yine yüksek volatilite yine yüksek hacim👇👇👇 Malda olanlara bol kazançlar! Ben artık jübile yaptım, meydanı size bıraktım.

6 Ocak 2023

Saç tıraşı

Bugüne dek kaliteli berbere rastlamadım, sıra bekliyorsun, koyun gibi kırkılıyorsun. Saçım çok uzamıştı, ondan uzun sürdü, artık ayda bir tıraş yaparım, daha çabuk olur. Enseyi permatikle hallettim, fikir ansızın kafama çaktı, kimseye danışmadım, internetten araştırmadım. Bu yaşta yüksek kıl mühendisi oldum.

Hayatımda ilk kez kendi kendime tıraş oldum, bana göre mükemmel oldu, bıyığımı kestiğim makası 👇👇👇 kullandım, acemilikten 45 dakika filan sürdü.

İdeal diyet

Kuru fasulye, nohut, pilav, bulgur, mercimek çorbası, armut, elma, yoğurt, tam buğday ekmeği ideal diyetin ilacıdır.

Telekom mucizesi

Telekom son 6 haftada sırasıyla haftalık 10GB, haftalık 1 GB, son dördünde ise HAFTALIK 5 GB hediye verdi, yani toplamı 31 GB oldu. 🙉🙊🙈🤭👏🧿 Telekom mucizesi sürüyor. Şampiyon Telekom! Billahi kota manyağı oldum, #ttkom sayesinde youtube'a videolar yükledim, çünkü ev internetim yok, taahhütlü hiçbir işe giremem, fırsatını bulsam bugün yurt dışına yerleşirim, ölene dek yazarım. Bilirsiniz video yüklemek çok kota yakıyor, seyretmeye benzemiyor.

05/01/2023

Laf anlatamıyorum

Kitaplarımda yazıyorum, okumuyorlar; youtube'a videolar yüklüyorum, izlemiyorlar. Bu ülkenin belki de en iyi borsacısıyım, asla kaybetmem, buna rağmen borsadan reel anlamda ben bile kar edemem, bunu kimse kavrayamıyor. Devalüasyon, enflasyon (devletin örtülü vergisidir,), BİST, viop, varant, ... ayarlanmış, faiz düşürülmüş, kaçacak delik bırakılmamış, her halükarda kaybedeceksin. Niçin bu gerçeği kavrayamıyorsun? Senin taptığın ekonomisti, fon yöneticisini, analisti hisse diye oynarım ama ben dahi bu ortamda reel getiri sağlayamam. Kitaplarımın önüne sizce neden barikatlar kuruluyor? Gafile kelam, nafile kelam!

Bugün dünya düşüş rekoru kırılabilirdi

Zırt pırt devre kesici yapılıyor, uzun ara veriliyor, taban limiti yüzde ona çekiliyor, BİST normal bir piyasa prosedürlerine tabi olsaydı bugün yüzde 20 düşebilirdi.

#XU30 kapanışları

Borsa eşleşme seansıyla kapandı, onca tedbire ve molaya rağmen yüksek hacimle sert düştü👇👇👇

Verilmiş sadakam varmış

Piyasanın diken üstünde olduğunu bildiğim halde euhol rüçhan alayım (bedelli parasını da hesapladım, ona göre pozisyon açtım,) dedim, içimdeki his borsa çökse bile kazanırsın, diyordu, gerçi borsa yükseldi ve euhol yıldız gibi parladı ama ben tüydükten sonra endeks feci çakıldı. Bu badireden kurtulduğum için totemutealaya dua ediyorum.

İkinci genel devre kesicide U30👇👇👇

Yarım saat sonra işlemler başladı, yedi dk sonra ikinci kez genel devre kesici uygulandı👇👇👇

Emanete hıyanet

Borsayı gençlere emanet ettim, salı günü burada da yazdım, çıktım, gençler emanete hıyanet ettiler, üç gündür süren düşüşü önleyemediler, az önce #XU100 değer kaybı yüzde beşi aştı, genel devre kesici uygulandı

Devre kesicide U-30👇👇👇

Bıyıklı yabancı olsa da önemi yok, neticede parasını çekiyor👇👇👇

Hayda!

İnanılmaz! Geçen sene (2022) borsaya 1.4 milyon kişi girmiş. Endeks uçtu ama hisselerin ezici çoğunluğu reel getiri sağlayamadı. Konuyla alakası olmasa da sazan sürüsünü hatırladım; ben çıktım, onlar geldiler, umarım kazanırlar.

Usd rekoru tazelendi👇👇👇

Şimdilik genel devre kesici olmadı👇👇👇

Ekranım

On kademe derinlikli ekranı, akd'yi kapattım, tek kademe derinlikli ekran açtırdım akd istemedim, çünkü dövizi anlık izliyorum. Alem buysa kral kim? 💪💪💪

Şu hisselerle endeksi tutuyorlar, oysa çoğu kağıt devre kesici oldu👇👇👇

Doğru doğru dosdoğru, bence haksız karar yargıdan döner👇👇👇

03/01/2023

Yargının araya girmesi gerekir

Asgari ücrete yüzde 55 emekliye yüzde 25 zam yapıldı, kimse hesabını sormuyor, tartışmıyor. Biz böyle bir toplumuz, çoğumuz ödleğiz, gerçeği yazmıyoruz, konuşmuyoruz. Emeklilerin çoğu bu karara rağmen AKP'ye oy verirse şaşırmam. Kimse bu adaletsizliği yapamaz, kararın yargıdan dönmesini bekliyorum. Asgari ücretliden yüzde 55 vergi, emekliden yüzde 25 vergi alınsa aklım yatardı. Haksız paylaşımın önüne geçmek için yurt çapında protesto mitingleri düzenlense faydalı olabilir.

Hayda!👇👇👇

Euhol böyle hareket etti,👇👇👇 bana kazandırdı, sattığıma da kazandırsın!

Borsa tarihi zirvesini yeniledi, yüksek hacimle düştü👇👇👇

Almanya bizi kıskanıyor.👇👇👇

Rüçhan hakkı kullanılınca aracı kurum böyle mesaj yolluyor👇👇👇

BİST ile bağı kopardım

Borsadan alacağımı aldım, içimde ukde kalmadı, en son euhol rüçhana dalmıştım, onu da (parasını bugün yatırdım, hesaba geçti, beklediğimden de fazla yükseldi,) elden çıkarttım, defteri kapattım, artık BİST ile bağı kopardım, size bol kazançlar!

Enag enflasyonu bana daha inandırıcı geldi👇👇👇

2022 enflasyonu yüzde 64.27 imiş

Şok oldum, çok da güldüm, çünkü benim görebildiğim kadarıyla en az yüzde 150 olmalıydı, devletin vergileri dahil bu oranı geçer. Elektrik, doğal gaz, kira, ... fiyatları uçtu, enflasyonu neye göre belirliyorlar? 🙉🙊🙈🤭

Marketlerde hiçbir ürünün yüzde 150'den az arttığını sanmıyorum, kira, vergi vs de öyledir👇👇👇

02/01/2023

Ekomünistin hezeyanları👇👇👇

Son derece ağır bir kriz yaşanırken borsa rekor üstüne rekor kırar mı? Tarihte böyle bir şey görülmüş müdür? Var olduğunu farz edelim. Orada kriz değil de keriz varlığı ispatlanmış olmaz mı? Öyle ya, kitlelerin (kitlemek fiilinden türemiş isim fiil olmasın?) serveti transfer edilmiş ama UYANDIRMA KERİZİ, BULANDIRIR DENİZİ stratejisi uygulanmıştır. Ben böyle bir devlet bilmiyorum, okumadım, duymadım, olduğunu da sanmıyorum, insan o kadar gabi olamaz.

Sizce?

Uzaya gitmek mi kendine gelmek mi? Sizce bu ülkenin hangisine ihtiyacı var?

Euro 2023'e rekorla başladı👇👇👇