13/10/2023

İstanbul'a yerleştim

Bugün İstanbul'a yerleştim.

Borsa yüzde 1.77 düştü, hızlı tren ve otobüs yolculuğu derken performansım düştü, zarar da yok ama bana yakışmadı.👇

Eskişehir-Kırklareli mukayese

Eskişehir'de elektrikle doğal gazı bir günde kestiler, elektrik birkaç saat sürdü; Kırklareli minnacık şehir olmasına rağmen ikinci günde yapıldı, hatta doğal gazı telefon diplomasisiyle cumanın son dakikalarında kapattırabildim.

Eskişehir maceram kısa sürdü

Eskişehir maceram kısa sürdü, evin (eskiden iş yeriymiş, bir buçuk senedir boşmuş,) problemlerinin üstesinden gelemedim, ev sahibi kiramı iade etti, elektrik ile doğal gazı kapattırdım, televizyonumu, yatağımı, battaniyelerimi, kitaplarımı ev sahibine bıraktım, cuma sabahı başka bir kente gideceğim.

12/10/2023

Borsa bugün çok yüksek açıldı, sonra çakıldı, yüzde üç buçuk civarı düştü, son yarım saatte hızla toparlandı. Dün kapanışta aldıklarımı açılışta pompaladım, şelale düşüşünde dahi bal yaladım, maaşımı büyüttüm. Borsa tarihinin en büyük düşüşünün yaşandığı 2008'de benden başka kazanan var mı? 💪🎯🧿👇

Eskişehir'i terk ediyorum

Evin her yanı arızalı çıktı, demin elektrik ile doğal gaz kapattırma talimatı verdim, üç iş gününde kapatılacakmış, elektrik eft ile doğal gaz PTT ile gönderilecekmiş. Şimdi suyun kapatılması için başvuracağım, ardından başka şehirdeki bir as gazinoda kalırken kiralık daire bakacağım. Cep tlf numaramı da değiştireceğim, bir iki kişi dışında kimseye bildirmeyeceğim, şehrimi de söylemeyeceğim.

08/10/2023

Eskişehir'e geldim

Bu akşam Eskişehir'e geldim, yarın elektrik, su, doğal gaz, ikametgah için başvuracağım. Aman bre!