08/10/2022

06/10/2022

Çin'de corona önlemleri önemseniyor

Bu sabah snooker'da Hongkong Masters başladı, hakem dahil herkes maske takıyor, tribüne az sayıda seyirci alınmış, aralara boşluk bırakılmış. Corona salgını epey uzayacak gibi görünüyor.

Belli bir yaştan sonra para düşünülmemeli

İnsanın ellisinden sonra dünyalık peşinde koşması bana iğrenç geliyor; manevi hazlara odaklanmalı, sağlık ve mutluluk ile yetinmeli, yoksa kişiliksiz olduğuna inanırım.

05/10/2022

Bugün (5 Ekim 2022) diyete başladım

Sıkı bir diyet yapacağım, vücut yağ yüzdemi yüzde 15'in altına indireceğim. İradem varsa başarırım, göreceğiz.

Bak şu işe!

Benden başka her yazar, gazeteci "korkmadan yazıyorum, mücadeleye devam ediyorum," diyor, oysa ben "korktuğum için yazamıyorum, iyice tırstım, bu derece ödleğim" diyorum.

Hastane personeli

Twitter gündeminde video paylaşılmıştı, Bayındır Hastanesi personeli yoğun bakımdaki yaşlı, konuşamayan kadına hakaretler yağdırıyor, yüzüne para atıyordu. Yuh! İnsanlık ölmüş. Bir dakika sonraya sağ çıkacağımızın garantisi yok, ayrıca her an hastalanabiliriz, kaza geçirebiliriz. Bunların eline düşeceğimize Azrail'e teslim olalım.

Hacim şartını iki buçuk günde kapattım

Matriks Mobile IQ on kademe derinlikli ve aracı kurum dağılımlı ekranın aylık hacim şartı 8.25 milyon idi, ekran ücreti olan 275 lirayı bu miktarı tamamladığınız takdirde aracı kurum ücret almıyor. Bugün ayın üçüncü günüydü, öğleden önce iki buçuk gün toplamında 8.353 milyon liralık hacim yaptım. 🙉🙊🙈🤭💪💰🎯🧿

03/10/2022

Hapoel Jarusalem:69 Darüşşafaka:67

Darüşşafaka koçu Selçuk Ernak çok başarısız biri, basketboldan anlamıyor, oyunu okuyamıyor, yabancı bir koçla o takım zirveye oynar. Hafta sonunda Telekom-Darüşşafaka maçını da (üçüncü çeyrekte top potaya sıkışmıştı,🤭) izlemiştim, o zaman da aynı sonuca varmıştım.

İşlemlerin gerçek para girişi olduğunu düşünmüyorum, aracı kurum hacimlerine bakılabilir👇

Endeks yüzde 6.67 prim yaptı, bankalar uçtu👇👏🧿👍✈🚀💰

Borsacıdan kurtuldum, kendime geldim👇💪🎯🧿🤑💰

Benzema

Bu yılın Ballon d'or ödülünü Benzema'ya verecekler, çünkü ŞL ve İspanya şampiyonluğunu kazanan takımın en golcü futbolcusu oldu, ancak ben Vinicius JR'ın ondan çok daha kaliteli futbolcu olduğunu düşünüyorum, illa Real oyuncusu seçilecekse bence Vinicius JR hak ediyor, fakat gerçekte Lewandowski yılın en iyi futbolcusu oldu.

02/10/2022

Messi, Ronaldo, Haaland👇👇👇

Haaland

M. City'nin M. United'ı 6-3 yendiği maçta Haaland 3 gol, 2 asist ile oynadı. İki sene önce Norveçli satranç şampiyonu Magnus Carlsen'in hesabında gelmiş geçmiş en iyi golcü yazdığımda millet benle dalga geçmişti, Carlsen tweetini silmişti. 👍🎯💪

Guidetti

İtalyan antrenör Guidetti 1.78 cm boyunda, 50 yaşında, gelgelelim 1.90 cm boyunda ve 34 yaşında olan voleybolcu Bahar ile 2013 yılında evlendi, senelerden beri Türkiye'de görev yapıyor ama İtalyanca demeç veriyor, demek ki Türkçe bilmiyor, burayla aidiyet bağı hissetmiyor.