06/05/2023

Enteresan bir vaka, futbol aleminin cehaletini gösteriyor, bence bireysel suçtur, bankanın kusuru yok, geri ödemeden sorumlu olamaz.

Her şeyi abartıyoruz

Borsada, dövizde, ... yükseliş yahut düşüş abartılı oluyor, uzun süre sürüyor, abartıcılık karakterimizden kaynaklanıyor. Yurdum insanını iyi tanımazsanız para kazanamazsınız.

Ölümü görüp sıtmaya razı olmak

Erdoğan yönetimini gördüm, kim gelirse gelsin, yeter ki AKP gitsin dedim. Haftaya seçim yapılacak, bu kadar ağır krizlere rağmen Erdoğan seçilirse şaşırmam, zira halkın düzeyini biliyorum.

İtalya Ligi

İtalya Ligi'nde ŞL bileti için mücadele kızıştı. Defansif kurgu yüzünden İtalyan futbolunu sevmiyorum ama mücadelenin hatırına son maçları izleyeceğim.

Montaj, kumpas

Filan kaset, ses kaydı sahtedir, montajdır, ... iddialarının çürütülmesi için bu tür belgelerin en az üç farklı ülkenin bağımsız kuruluşlarında inceletilmesi gerekir ki doping kontrol ünitelerinde bunu yapıyorlar, hiçbir sporcu lekelenmiyor.

Ergnkn, blyz ekibi her yere hakim oldu, elemanları her partiye girdi.

Bu ahval ve şerait içinde birinci vazifem sağ kalmaktır, bilahare hicret etmek ve yazmaktır. Bize kumpas kuruldu, diyorlar. Pekala, aralarındaki sıkı dayanışmayı nasıl izah edeceğiz? Geçmişteki faili meşhurlar niçin durdu? Onların müsebbipleri ecinniler miydi? Diyelim ki ergnknclara iftira atıldı, mazinin karanlık sayfalarını aydınlatmak için çabalıyorlar mı? Bu maksatlı bir beyanata rastladınız mı? Gerçekten mağdur olan biri ötekine berikine kin beslemez. Mesela ben hiçbir ötürüklüye garaz bağlamadım, evveli bana çamur atan motorları zerre umursamadım.

Vatandaş endekse U30 ile ayar verildiğini bilmiyor, yükselişin genele yayıldığını zannediyor. 👇🤭

Yatırımcı, yani batırımcı (bkz. videolarım,) sayısı son bir yılda ikiye katlanmış.🙉🙊🙈🤭

Yeşil Sol Parti

Medyayı ve sosyal medyayı izlemiyorum, galiba HDP seçime Yeşil Sol Parti çatısında girecekmiş. Bir yaşıma daha girdim. Neyse, YŞP'nin varlığını tesadüfen öğrendim ama AKP haricinde her partinin iktidar olmasını isterim, zira şey ayyuka çıktı. Erdoğan hem ekonomiyi mahvetti hem demokrasiyi kökünden budadı.

05/05/2023

Haftalık getiriler👇

Tarak kafalı borsacı! Toplam hacmi de paylaşayım, gözün borsacı görsün, minik maaşla bunları yapıyorum, gerisini sen düşün.👇

Borsa herkesin her zaman kaybettiği benim her zaman kazandığım şeydir. Endeks yüzde 1.86 düştü mü dediniz? Bizim temettü açıklamış, dağıtım olana kadar ufak bir miktar aldım, piskevütçünün parasını yiyeceğim. Net kar 600 ile 700 tl arası olmuş, maaşım genel müdür maaşına döndü.👇

Uyarmıştım, İyi Parti'nin ekonomiden sorumlu üfürükçüsünün dolduruşuna gelmeyin demiştim, grafikler paylaşmıştım, nitekim borsaya dün de pompaladılar, bugün 15.20 itibarıyla yine basıyorlar.👇

Bayatlamış numara

Erdoğan seçilsin diye her seçimdwn önce yabancı dergilerde onun aleyhinde yazılar yayınlanıyor, vatandaşta mağdur ve vatansever algısı yaratılıyor. Bu numaralara karnım tok, ifade özgürlüğü olsaydı neler neler yazardım. TC tarihinde Erdoğan'dan başarısız başbakan ve cumhurbaşkanı görülmedi, ekonomiyi mahvetti.

Napoli şampiyon ama Maradona göremedi

Maradona yaşasaydı bu şampiyonluğa çok sevinirdi.

Spor manyakları, biss key kodlu tv ve receiver ile beleş izleyebileceğiniz uydu ve kanallar!👇

04/05/2023

Cep telefonu için uyarı!

Pazarama neresiyse, engrllediğim halde mesaj yolluyordu, demin cep operatörünün santralini aradım, bu tür mesajların gelmemesi için ayar yaptırdım, ilaveten gıyabımda tv vs yerlere üyelik ihtimalinin kaldırılmasını rica ettim, çünkü beş altı sene önce bir siteye üye yapılmışım, bana fatura çıkarılmış, bereket faturasız hatta olanlardan tahsil edilemiyormuş. Dağ taş dolandırıcı kaynıyor, aman tedbir alın, yoksa hart diye kitlerler.

Dün aceleye geldi, siyasetçinin üfürüklerini eleştireyim, doğru bilgilendirmeyi örnekleyeyim derken can alıcı hususu, hasılatı atlamışım, şimdi onu da ekleyeyim, tam olsun. Bizim p.d. nin kaç misli hasılatı olduğuna bakın, böyle bir hisse varsa ve derinse haber verin. Kimse halkı keriz yerine koymasın, doğru dürüst demeç versin. BİST ucuz diyen canlı yayında karşıma çıksın, boyunun ölçüsünü alayım. Evet, kelepir kağıtlar var, birini tanıttım ama U30 ve XU100 için bunu söyleyen ya bilgisizdir ya kötü niyetlidir.👇

Borsada nasıl para kazanılır?

https://youtu.be/ioIdST99Ax0

Çıkmak için mesaj yolluyorum, engelliyorum, yine de PAZARAMA denilen yerden mesaj alıyorum.👇

Sterlin llrayı eleğe çevirdi, bir rekor daha kırdı.👇

U30'dan 23 hissenin usd grafiği! Dipte mi? Gördüğünüz her sakallıya dede demeyin, gıllıgışlı emeli olabilir.👇

03/05/2023

Borsacı

Kendisi analiz yapsın, kulaklarını tıkasın. Yarı buçuk bilgisi olan, olmayan fetva veriyor. Şabanlığı bırakın, kitaplarımı okuyun, o kadar akıllı değilseniz bari videolarımı izleyin. Sk kafalı hıyarağaları!

Hissenin bilimsel analizini sunarsın, şu sebeplerden ucuz dersin, ona saygı duyarım ama amigo ağzıyla demeç verirsen yanlış anlarım. Temel ve teknik kriterlerini paylaşırsın, kararı vatandaşa bırakırsın. Örnek için bir paylaşım yapayım. Buna pahalı diyebilen bir kişi çıkar mı? Ucuz demene gerek var mı? Kimi siyasetçi mesnetsiz atıyor. Kıyağımı da unutmayın, dlyrklr! Yalnız sığ bir hisse olduğunu, piskevütçünün şeyliğini unutmayın.👇

İyi Parti Ekonomi Kurul başkanı usd bazında tarihi dipteyiz demiş, sizce öyle mi?👇

Dolduruşa gelmeyin

iyi Parti ekonomi kurul başkanı açıklama yapmış, borsanın tarihi diplerinde olduğunu söylemiş, dolar bazında şu noktadayız filan demiş. Bence dolduruşa gelmeyin, dikkatli olun. Evet, ucuz hisseler var, bunu inkar edemeyiz, ancak u30 hisselerinin çoğu şeyli, tedbiri elden bırakmayın. Seçilirsek borsayı uçuracağız eksenli demeç vermiş, ancak duygu sömürüsü yaptığını düşünüyorum, bilimsel esaslara dayanmıyor.

FED kim bilir kaçıncı kez faiz artırdı. Erdoğan ise iktisat kurallarını altüst etti, ekonomiyi çökertti.👇

İlk kez

Ömrümde ilk kez bir iktidarın gitmesini istiyorum, ifade özgürlüğü olmadığı için Erdoğan'a dair görüşlerimi paylaşamıyorum. Ülke daha kötü yönetilemezdi.

Döviz uçuyor, sterlin ha bire rekor yeniliyor.

THYAO çılgın kar açıklıyor, gerçek olsaydı temettü dağıtılmaz mıydı? Hisseyi uçaktan fazla uçurdular.👇

BİST güya yüzde 0.45 düşmüş. Yeme bizi! TÜİK borsası! Erdoğan varken borsacı dahil hiçbir yatırımcı reel kazanç sağlayamaz. Seçim son şansımız, 20 yıl geriye gidebilsek bir asır ilerlemiş oluruz.👇