04/03/2023

Manuel Pellegrini

Pellegrini İngiltere'de de başarılı olmuştu, Real Betis'i de kamçıladı, bu sezon ilk dördü kovalıyor. Bravo!

Bomba açıklamalar👇👇👇

https://youtu.be/1Y1phKVoWAM

Bomba bir video hazırladım

Demin tam 5'42" süren bir video hazırladım, yüz ciltlik kitapta anlatılamayacak şeyleri kısa biçimde özetledim, zaten hiçbir yerde okumadım, kimseden duymadım, DÜNYANIN İŞLEYİŞ ESASLARI başlıklı videomu geliştirdim, eklemeler yaptım, tripod ile çekim yaptım, gelecek kuşaklara mesaj bıraktım. Telekom'un hediye kotası gece 00.00'da başlayacak, o zamana kadar wifi bağlantısı bulamazsam geceleyin youtube'a aktarırım.

Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu, istifa ulan!

Fenerbahçe taraftarı geçen hafta YALAN YALAN YALAN, DOLAN DOLAN DOLAN, 20 SENE OLDU, İSTİFA ULAN şeklinde tezahürat yaptığı için cezalandırılmış, Kayserispor maçına Fenerbahçelilerin girmesi yasaklanmış. 🤭🙈🙉🙊🤑😜 Ertesi gün Beşiktaş taraftarı da HÜKÜMET İSTİFA diye tezahürat yapmıştı, Devlet Bahçeli ve bazı MHP'liler Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişler, Bahçeli "bundan böyle Karagümrüksporluyum," demiş. Ben ilkokuldayken dahi bunlardan bin kat toleranslıydım. Yabancılar bize şeyleriyle gülüyorlar, haksızlar mı? Stadyumda siyasi şeylerin oluşu tasvip edilemez, o zaman vatandaşın protesto mitingine izin verilsin, sorun çözülsün. Ulan gibi lümpen ağzı da dolan gibi ağır itham da hoş görülemez ama cumhurbaşkanı Erdoğan önüne gelene ağır hakaret ediyor, kötü örnek oluyor, SÜRTÜK, NAMUSSUZ, AHLAKSIZ, ŞEREFSİZ diyor ki kahvehanelerdeki insanların çoğu bu kadar ağır laflar etmiyordur. O ki diktatör diyeni dava ediyor; tamam, anladık, demokratsın, fakat biraz fazla demokratsın.

Baklavaya adım adım ilerliyorum. 4 Mart 2023👇🎯🧿👏👍

Bu hayat pahalılığında el arabası en mantıklı seçim, şoföre de maaş bağlarsınız, makam otomobili niyetine kullanırsınız👇👇👇

03/03/2023

Dış güçler

Ne hikmetse seçim yanaşınca dış güçlerin (?!) saldırısı püskürtülüyor, döviz nal topluyor.

Süper Lig maçları

Beinsports 13 Mart 2023'e kadar maçları şifresiz verilecek denilmişti, meğer TOB'a üye olanlara böyle bir avantaj sağlanacakmış. Gerçi FB-GS maçını dahi seyretmiyorum, fakat haberi öğrenince bildireyim demiştim.

BİST'in mantığa aykırı işlemlere sahne olduğunun ispatıdır. Eregl bir sürü iştiraki var, isdmr'in yüzde 94.87 ortağı ama p.d.leri neredeyse eşitlendi. 👇🤭🙈🙉🙊🤑😜

Borsa 115.2 milyarlık hacimle sarsıntı yaşadı, sonradan toparlandı, bu havada bile spekülatörleri marizledim, gün sonunda maaşımı nakde çevirdim👇💪🧿

Fotoğrafları eklediğimi zannediyordum, herhalde son anda tuşlamamışım, dünkü işlemleri bugün görüntüleyemiyorum. Neyse, perşembe ve cuma borsa düşmüştü, bense iki günde maaşımla 400 tl civarı kar etmiştim. 🤭🙈🙉🙊🤑😜💪

İsdmr ile Eregl arasındaki orantısızlık artıyor👇👇👇

Eşleşmede düşük hacimle eksi açılış👇👇👇 Eller arkada dolaşalım.

Telekom iki gece geçerli 5 GB hediyeyi otomatiğe bağladı.👇👇👇🎯👏🧿🤭🙊🙉🙈

02/03/2023

Borsada pozisyonum yok

Maaşın artan kısmıyla ara sıra sorti yapıyorum, yoksa borsada pozisyonum yok, bugünkü ekstre paylaşımım şov amaçlıydı, "sizin hayalleriniz benim gerçeklerimin binde biri olamaz," demek istedim.💪💪💪 Borsada kazanmak benim için çocuk oyuncağı, yeter ki kimseyle borsa konulu kontak kurmayayım. Bir istisna yaptım, adam bariz bir yalanla beni halkb ve vakbn hisselerinden uzaklaştırdı, sonra ikisi de 14 tavan çekti. Feriştahı gelse bir daha hisse muhabbeti yapmam, zaten BİST ile bağım kalmadı sayılır, üç aylık maaş parasıyla bazen alışa geçiyorum.

Huyum kurusun, spekülatörleri öttürüyorum, maaşım genel müdür maaşına dönüyor, yarısını eşleşmede yarısını eşleşme öncesinde aldığım kağıtlarla yarına giriyorum, sol şeridi boşaltın👇👇👇💪💪💪

Borsa bugün düştü, yüksek hacim sürdü.👇👇👇

Beinsports şifreli kanalları

Uydudan frekanslarını buldum, beinsports şifreli kanallarını tivibu'ya indirdim, Avrupa ligleriyle çakışmazsa ve çekişmeli bir maç oynanırsa izlerim, çünkü 2 hafta beleş yayın yapılacakmış.

İsdmr tavandan döndü, eregl'nin diğer iştiraklerini ve kendini hesaba katın, saçmalığı anlayın👇👇👇🤭🙊🙉🙈

Son 20 senenin en zayıf kilosundayım

Antrenman da diyet de iyi gidiyor, son 20,21 senenin en düşük kilosundayım ama hedefimi büyüttüm, formumun zirvesinde olduğum (üsteğmenlik ve yüzbaşılık yıllarım) devirdeki kiloma nişan aldım, acele etmiyorum, kademe kademe inceliyorum.

Kuru yemiş

Kuru yemiş kuru yemişçiden alınır, hem daha taze oluyor hem ucuz oluyor; millet marketleri tercih ediyor, bense marketin kuru yemişini bedava olsa bile yemem.

Süper Lig

Süper Lig maçları 13 Mart 2023'e kadar şifresiz yayınlanacakmış. Beinsport yayın akışını takip edin, 2 hafta beleş seyredin.

Günün en çok düşen hisselerinde maaşımla kar ettim, saat 12.25👇👇👇💪💰🍺🍻

01/03/2023

Bedelli sermaye artırımından sonra aşağıdaki mercilere para ödeniyor, hubvc haberinden kopyalıyorum👇👇👇

Borsa haftanın üçüncü gününde de uçtu, İslam hacmi 106.8 milyar oldu, U-30👇👇👇

METUR, dengesizliğe bakın, dünkü karar bugün iptal edilmiş, 3 ay ertelenmiş👇👇👇🤭🙈🙉🙊

Bundesbank

Eregl isdmr'in yüzde 94.87'sine sahip, başka iştirakleri de var, isdmr uçuyor👇👇👇

Üç aylık maaşım

Üç aylık maaşım 27 302.88 lira olmuş, aylığı 9 100.96 lira ediyor, 482.29 usd'ye denk geliyor.

1 Mart 2023

1 Mart 2023

Yine kurtulamadım

Telefon numaramı değiştirdim, whatsapp'ı bir ara sildim, yine de rahatsız ediliyorum. Arkadaş, bana iyilik yapacaksan uzak dur, fikirlerimi merak ediyorsan kitaplarımı oku! Dün gece İnstagram mesajıyla sarsıldım, birisi evimi satayım mı, meblağı bankada mevduata yatırayım mı, diye soruyordu. Hoppala! Yapım gereği en kötü dediğim insana dahi yardımcı oluyorum, "eline para geçerse para piyasası içerikli fon al," dedim, getirilerini ve portföylerini öğrenebileceği link ile playstore uygulamasını yazdım, 6 tane fon önerdim ve kodlarını paylaştım, tabii İngiltere Kupası'ndaki M. City maçı güme gitti. İnstangram ayarlarına girdim, kimse mesaj yollamasın seçeneğini ayarladım, umarım doğru yapmışımdır da bir daha rahatsız edilmem. Mesajdan kısa süre önce İngilizce çalışıyordum, o sırada gelseydi daha da öfkelenebilirdim. O şahsın kızdığımdan haberi yok, düşmanıma dahi soğuk davranmam ama huzursuz oldum, bunu da buraya yazayım dedim. Yurt dışına hicret formülü biliyorsan yahut yayıncı bulduysan bildir, memnun olurum, başka nedenlerle beni meşgul etme!

28/02/2023

Türkiye Kupası

Türkiye Kupası bu sene çok renkli olabilir. Çeyrek final maçlarında Sivasspor rakibi Gaziantep ligden çekildiği için tur atladı, diğer karşılaşmalarda Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kazanırsa yarı finallerin seyrine doyulmaz. Yarı finallerin iki ayaklı oynanacağını da hatırlatayım.

Borsadaki uçuş yüksek hacimle devam etti👇👇👇