15/11/2023

Ey borsacı!

Ey borsacı! Kalbini ferah tut! Spekülatörleri haraca boğdum da hayatta kalabildim, 1998 kasımından beri ümüklerini sıkıyorum ama krizden krize, on senede bir diyelim, borsaya giriyorum. Şimdilik maaşla antrenman yapıyorum, ocak-şubat arasında son bir sorti yapacağım, avantamı alacağım, sırra kadem basacağım. Ondan sonra sen sağ, ben selamet! Koydunsa bul! Spekülatörlerin senden aldıklarının bir kısmı bana dönüyor, o yüzden teselli bulabilirsin, sayende karnım doyuyor, şaheserler üretiyorum. Türkiye'nin en büyük yazarı ve mizahçısının yetişmesine katkı sağladın, senin kaybın benim kazancım oldu. Edebiyat devi yetiştirdin, daha ne istiyorsun? Gururlanmalısın. Aşk olsun! 👏👍🙏

İmansızın dermanı

İtikadı zayıf birini Kur'an Kursu'na ya da nefesli kuvvetli hocaya değil de Şişli Osmanbey'e gönderin, yarım saat tur atsın, mini eteklileri gördükçe "Allah'ım, ya rabbim!" diye iç geçirmezse yüzüme tükürün.

Euro ve gbp sabahleyin rekor tazeledi, tl eleğe döndü.👇

Benjamin Disraeli

There is no act of treachery or meanness of which a politicial party is not capable, for in politics there is no honour. (Benjamin Disraeli, British Prime minister 1868 and 1874-80)

12/11/2023

Fikir yalnızlığı

İlgi alanlarım özelde futbol genelde spor, satranç, felsefe (materyalizm dahil) , teoloji, özelde borsa genelde ekonometri, edebiyat, özelde kanarya genelde hayvanlar, diyet, kas anatomisi, özelde yabancı genelde neşeli müzik olduğu ve hemen hepsinde derinleştiğim için kimseyle sohbet edemiyorum, zevk almıyorum, bu konulardan birinde uzmanlaşan birine kırkyılda bir rastlıyorum, ikisinde veya üçünde bilgili kimseyi görmedim.

12 Kasım 2023 Etiler, İstanbul