06/10/2023

Mevduat faizleri az da olsa artıyor👇

Eskişehir yolcusu kalmasın!

Yeni mekanımı açıklıyorum, kaza bela olmazsa pazar günü oraya yerleşeceğim. Bursa'dan bir kardeşim Kırklareli'ne gelecek, beni oraya götürecek. Es es es ki ki ki es ki es ki es! ESKİŞEHİR! E S K İ Ş E H İ R

05/10/2023

U-30 hisselerinden 18 tanesinin usd grafiği👇

5.10.2023, 70.00 kiloya düştüm. 💪

Eylül ayı 30 çekiyordu, günde 6 km yürümüşüm.👇

Bu asırda ilk kez 70.00 kiloya düştüm.👇

Barfiks

Ev sahibi evi satılığa çıkarınca spor salonu üyeliğini yenilememiştim, 20 temmuz'dan beri stadyumda barfiks çalışıyorum, salonda en son 16 nizami barfiks çekiyordum, stadyumda ilk günümde 13 yapabiliyordum, çünkü kavraması çok zor, deriyi tahriş ediyor, parmaklar kayıyor. Bu sabah 16 barfiks çektim, ikinci sette 13, üçüncü sette 12 çektim. Demek ki güzel bir barfikste yirmi yapabilirim. Harp Okulu'nda 10 çeken 100 tam puan alıyordu. Aman bre!

04/10/2023

Bugün borsaya pompaladılar👇

Borsa yüzde 2.12 oranında düştü, maaşımı net (on binde bir komisyonu düştüm,) 609.71 tl artırdım.👇💲💱💰🧨💣👏💪🎯🧿

Yurdum insanı

Yurdum insanın en büyük özelliğini biliyor musunuz? Kendine toz kondurmuyor, eleştiriye tahammül edemiyor, sürekli şişiniyor, övünüyor, hatalarını bile başarı olarak göstermeye çalışıyor.

Basit bir karakter testi

Bir insanın karakterini öğrenmek istiyorsanız ona yemek ısmarlayın, nasılsa beleş diye pahalı ve çok yemek yiyorsa ondan uzak durun.

Evliya Çelebi'ye döndüm

Corona'dan sonra Evliya Çelebi'ye döndüm, orduevi veya askeri misafirhanelerdeki 10-15 günlük konaklamalarımı da sayarsak Balıkesir Altıeylül, Burhaniye Öğretmenler Mahallesi, Konya Merkez, Lüleburgaz, Bursa, Zonguldak, Kırklareli merkez (22 ay, en uzunu,) kaldım, şimdi başka bir kente taşınacağım. Çorlu doğumluyum, Trakya insanına bayıldım.

01/10/2023

Küçük dilimi yuttum

Yeni evimi google haritalardan gezdim, küçük dilimi yuttum. Cadde tertemizdi, ömrümde öylesine temiz, düzenli sokak görmemiştim, zaten iki katlı binada da yaşamamıştım; orduevne beş dk yürüyüş mesajesinde oluşu, teknelere ve kent merkezine on dk yakınlığı beni şoke etti. Ev sahibini 34 senedir tanıyorum, vaktiyle hayatımı kurtarmıştı, beni apar topar askeri hastaneye götürmüştü, tifo olduğum ve kanlı dizanteriye dönüştüğü teşhis edilmişti, intaniye bölümüne yatırılmıştım, yani o bakımdan da düşeş attım, nitekim indirimli tarife yaptı. Ben 1 artı 0, 1 artı 1 arayacaktım, öylesine geniş evi hiç hayal etmiyordum, fakat bu fırsatı kaçırmak için aklımı kaçırmam gerekirdi. Bu kadar lüks yaşamı rüyamda göremezdim. 🙈🤭 Umarım hakkını veririm, harikulade besleniş, hayvanvari antrenman, düzenli okuyuş ve yazış, bir de uydudan biss-key ile beleş maç izleyiş beni sevince boğar. Vay be! Bunu da görecek miydim?

1 Ekim 2023, Kırklareli

Elveda Kırklareli, elveda Trakya!

Bir arkadaş (kitaplarım vesilesiyle tanıştık, google.books'a kitaplarımı yükleyen akademisyeni de o bulmuştu, bana telekom internet modemi yollamıştı, vs vs,) gelecek pazar günü Bursa'dan Kırklareli merkeze gelecek, beni yeni mekanıma götürecek, sonra Bursa'ya dönecek. Kime, nasıl bir iyilik yapmışım ki işlerim rast gitti. Harika bir şehrin muhteşem bir evine gidiyorum. 🙈🙊🙉🤭 Elveda Kırklareli, hoşçakal Trakya!

Yeni yeni yepyeni

Yeni bir şehir, yeni bir hayat, yeni bir meydan okuma! Şimdiden heyecanlandım, taşınmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Fakirlik ne güzel!

Bu sabah taşınma hazırlığı yapayım, dedim, şok oldum, çünkü beş dakikada hazırlanabilirim, elbise, kitap, tv, baza, yatak, yorgan, battaniye, koltuk dışında hiçbir şeyim yok! Uzak bir ildeki bir arkadaş araba ayarlayabilirse (benzin benden,) yukarıda saydıklarımın çoğunu götürebilirim. Demek ki fakirlik güzel bir şeymiş, derdin, tasan olmuyor. İyi ki servetim yokmuş, o zaman hapı yutmuştum.