30/09/2023

#thyao #eregl #tuprs Endekste çok yüksek etkisi olan hisselerin usd grafikleri👇

Verilmiş sadakam varmış, evi tuttum

Ev sahibi arkadaşıma 524 km ötedeki evini tuttuğumu, kiracı aramamasını söyledim; 10 Ekim 2023'deki kirayı ödemeyeceğim, haftaya elektrik, su, doğal gazı kapattıracağım, muhtemelen önümüzdeki cumartesi yahut pazar günü Avrupa'dan Asya'ya taşınacağım. Ev sahibini 44 senedir tanıyorum, köklü bağlarımız var; depozito, emlakçı komisyonu yok, eşya yardımı var. 🙈🤭 Şimdiki kirama göre yüzde 480 artış olacak ama elimden bir şey gelmiyor, ülke ekonomik yıkıma yuvarlandı, açgözlü ev sahipleri kiracıları kovuyor. Mesela bizimki önce satılığa çıkardı, sonra babasının geleceğini söyledi. Aslında kimse beni çıkartamaz ama lümpenle didişeceğime sokaklarda yaşarım. Adamlar aylardan beri beni rahatsız ediyorlardı, zırt pırt telefon açıyorlardı. Neyse, cüzdanım boşalacak, lakin cennetvari bir yaşama başlayacağım, ömrümün en lüks, sosyetik, konforlu (ne derseniz) günleri olacak, tam bir inziva hayatı (iki katlı müstakil binanın alt katı, bir nevi villa) süreceğim, mükemmel olan ordevne beş dakikalık yürüyüşle gideceğim, taamları yiyeceğim, spor yapacağım, baklavaları dizeceğim, barfikste maymunlaşacağım, tekne gezileri yapacağım. Arzu edersem on dakika yürümeyle ülkenin en iyi alışveriş merkezlerine gidebiliyorum, yani kalabalıklara kolayca karışabiliyorum. Bundan iyisi Şam'da kayısı! Üsteğmenliğimde o kentte arabamla birkaç saat turlamıştım, yıllardan beri methini duyuyordum, herkes övüyordu, merak ediyordum, şimdi kısmet olacak. Aman bre!

Perhizle 70.45 kiloya düştüm. 30.09.2023

Borsada başarının anahtarı👇

https://youtu.be/rWGWDtxo6vc?si=vuQtm5hkC5dV5wG9

Kıta değiştireceğim

Yakında (10 Ekim 2023 ev kirasını ödemem) kıta değiştireceğim, Avrupa'dan Asya'ya taşınacağım. Yattığı yerden başarıya ulaşan tek canlı tavuktur ama ben de yattığım yerden kiralık daire buldum, bir nevi mucize oldu. Bugün ve yarın tüm eşyalarımı paketleyeceğim, ayağımı takoza dayayacağım, bilahare depar atacağım.

28/09/2023

Mucize

Mucize oldu, galiba başka bir şehirde ve farklı bir kıtada gayet makul fiyata kiralık ev buldum, burayı boşaltınca taşınacağım, ev sahibi satılık ilanlarımdan netice alamazsam hepsini satın alacağını (10 000 tl) söylemişti, sonra kendisi yerleşecekti. Yeni mekanım vaktiyle en sevdiğim kentlerden biriydi, yerleşmek nasip olmamıştı. Saatlerdir gülümsüyorum, neşeye boğuldum, sevincim anlatılmaz, yaşanır.

26/09/2023

24/09/2023

Tek dileğim👇

Şişedeki sihirli dev bana dileğimi sorsaydı, "Anglosakson ülkelerden birine yerleşmek," derdim, son nefesime kadar İngilizce yazardım, okurdum. Yazmak için yaratılmışım, Türkiye'de engelleniyorum.

Paramatör'den bir sayfa👇