18/11/2022

Kılıçdaroğlu'nun tweeti borsayı etkiler mi?

Bence dediği gibi şaibeli bir oluşum varsa borsa hiç etkilenmez, bilakis uçuşa devam eder, aksi durumda izan sahibi insanları düşünmeye sevk eder. Ayrıca borsa ucuzsa spekülatörün keriz silkelemesi yapması gerekir, çünkü bundan iyi fırsat bulunamaz. Olası sonuçlardan çıkarım yaptım. İzleyelim, görelim.

Bay Kemal tweet atmış👇👇👇

18 Kasım 2022

17/11/2022

XU100 grafiği 👇🙉🙊🙈🤭🤑

Borsada senelerdir aynı oyunu izliyoruz

Mesela bugün thyao, asels, eregl, tcell uçuyor ama hisselerin ezici çoğunluğu çakılıyor, öyleki endeks gün içinde yüzde 4.7 düştü, şu anda yüzde 2.5 civarı ekside seyrediyor, dediğim kağıtlar ise yüzde ikiyle üç arasında artıda işlem görüyor. 🙉🙊🙈🤭🤑

17 Kasım 2022

16/11/2022

Baklavaları Coni'ye adadım

Minik kanaryam, büyük dostum Coni'yi unutamadım, karın kaslarını bu yaşımda (13.05.1965 doğumluyum,) çıkartacağım, Coni'ye adayacağım. Ömrümde vitamin hapı dahi kullanmadım, her şey doğal yöntemlerle olacak. Antrenman videoları çeksem ve youtube'a yüklesem ağzınız açık izlersiniz. İnanın, yirmili yaşlarımda 57 yaşında birinin böyle spor yapabileceğini hayal edemezdim, ağırlıkların büyüklüğü beni de şaşırtıyor. İdeal kiloma inebilirsem kafes boksu turnuvasına katılsam muazzam derece yapabilirim. Şampiyon olamam, kondisyonum gençlere yetmez, gençliğimde futbol sahasının etrafında 66 tur attığımı, hiç yorulmadığımı (body sayesinde) ama saatin geç olması yüzünden eve gittiğimi biliyorum, çünkü sabahları mesai için erken kalkıyordum. Demem o ki ilk dakikalarda işi bitiremezsem hapı yutarım. Tabii espri yapıyorum, hiçbir canlıyı incitemem, dünyanın en kötü insanına kötülük yapamam, sadece fizyolojik durumumu anlatıyorum, gençlere moral vermek istiyorum. Yapay gıda ve içeceklerden uzak durun, düzenli çalışın, istirahat edin, lümpenden azade yaşayın.

Bugünkü hacim 9 milyar usd, kamu bankaları yine tavan serilerine başladı👇🙉🙊🙈🤑🔜🧨💣

Kaçma vakti geldi mi? 👇🤭🤑🙊🙈

Hektaş piyasa değeri 6.965 milyar usd 👇🙉🙊🙈

Sasa piyasa değeri 22.613 milyar usd 👇🙉🙊🙈

16 Kasım 2022, antrenmana ve perhize devam ediyorum. Baklavalar🔜 çıkacak! 🙉🙊🙈👇💪

Dünya Kupası'na en çok oyuncu gönderen kulüpler👇

Katar Dünya Kupası'nda gruplar👇

15/11/2022

İşlem hacmi iyice arttı, 8.34 milyar usd oldu👇🙉🙊🙈😳

Yeşil Yatırım Holding BİST'i anlatıyor.👇👇👇

Sasa piyasa değeri 20.569 milyar usd👇🙉🙊🙈🤭🤑

Her ürüne birkaç haftada bir yüzde 15 civarı zam yapan mağaza görevlisi şöyle demiş.👇

Hektaş piyasa değeri 6.329 milyar usd 👇🙉🙊🙈🤭

Sayfa 8

Sayfa 7

Sayfa 6

Sayfa 5

Sayfa 4

Sayfa 3

Sayfa 2

Sayfa 1

Endeks şeyli

Endeks az önce yüzde 1.10 artıda iken tam sekiz sayfanın fotoğrafını çektim, birazdan sırayla paylaşacağım, TÜİK misali endeka olduğunu vurgulayacağım.

Hektaş piyasa değeri 6.062 milyar usd 👇😳🙉🙊🙈🤭

13/11/2022

Sosyal medyayı kapattılar

Bugün 16.20 sularında Taksim'de patlama olmuş, twitter ve facebook kapatıldı, yarın açılırsa dua ederiz, birkaç tv kanalı alt yazıyla bilgi veriyor. Bu çağda bu baskıcılık insanı dehşete düşürüyor, devlet denilen sanal kuruma bakış açısını değiştiriyor. Niçin halkın bilgilenmesine ket vuruluyor, insan hakları çiğneniyor? Bu karar kabul edilemez, bu ülkede yaşamaktan utanıyorum.

Devastate

İngilizce ve Türkçe kelimeler ile anagram oynansaydı bu kadar enteresan bir sözcük oluşturulamazdı. Deva Türkçede çare demektir, state İngil...