10/12/2022

Belediyespor

Biz hariç dünyanın hiçbir ülkesinde belediyeler spor kulüpleriyle liglerde mücadele etmiyor, halkın parası yandaşlara, partililere çarçur edilmiyor. Türkiye'de futbol, basketbol, voleybol, ... hemen her branşta belediyeler astronomik meblağ karşılığı takım kuruyor, benden başka kimse konuyu eleştirmiyor. Kitaplarımda da yazmıştım, burada da hatırlattım, insanlık görevimi yaptım, yiyicileri ifşa ettim. Efendiler, bunların alayı lüpçü, amaçları sportif başarı olsaydı beni göreve getirmek isteyenlerin oluşturacağı kuyruk 20 kilometreden uzun olurdu.

Glyho bedellilerle servet kazanmış.👇👇👇

PENGD bedellilerine bakın, bu şeye niye izin veriliyor?

Bunu👇👇👇 bulabildim, çalışmadı

Video cep uyumlu kablo arıyorum

Demin iki ayrı fotoğrafla videomun ve cebin kablolarını paylaştım, videonun bir ucu masaüstü evya laptop'a göre tasarlanmış, internet kafeye girmek, şifre vs girmek istemiyorum, evde internetim de yok, çünkü iki yıllık taahhüt altına giremem, fırsatını bulsam iki saat sonra hicret ederim. Videolar çekmek ve youtube'a aktarmak gibi bir niyetim var, kablolara formül araştırıyorum.

Video kablosu👇👇👇

Cep telefonu kablosu👇👇👇

İlginç bir tweet👇👇👇

09/12/2022

Messi'ye gün doğdu

Messi milli takımla dünya kupası kazanamadı, Katar son şansı sayılır, az önce Hırvatistan Brezilya'yı penaltılarla eledi, Arjantin'in önü açıldı. Arjantin bir saat sonra Hollanda ile kapışacak, tur atlarsa Hırvatistan ile oynayacak, kazanırsa finale çıkacak.

Askeri tesislerde bana her zaman sataşıyorlar

Derinçek, ergnkn, blyz menşeli olup olmadıklarını bilemem, orduevi, askeri gazino, ... türü tesislerde birileri bana sataşıyor, tabii kimliklerini bilmiyorum, zaten varlıklarını da o anda öğreniyorum. Bu mevzuyu bir kitabımda yazmıştım, buraya da not düşeyim, herkes bilsin. Bugün bir köpeğe sosis aldım, yedirdim, yemek için askeri gazinoya girdim, yağlı ellerimi sabunladım, peçeteyle kuruluyordum ki birisi omzuma dokundu, bir nevi ittirdi. Nevrim döndü, bir daha beni ittirme, dedim, çıktım, mırın kırın ediyordu, arkamdan geldi, "yedi kitap yazdım, insanlara parayla akıl satıyorum, neyin ne olduğunu bilirim, bir daha bana dokunmazsanız memnun olurum," dedim. Şerefim üstüne yemin ederim, bu derece kibar konuştum, halbuki vahşi hayvan gibiyim, bir yumruk atsam ya komaya girer ya ölür, şüphem varsa taş olayım. Demem o ki benim fizyolojik özelliklerime sahip olan bir başka emekli subayın tavrı çok farklı olabilirdi. Bereket sinirlerime hakim olabiliyorum, vaktiyle Ankara TSK Spor Okulu'nda emekli astsubayın biri de dayılandı, kavgaya davet etti. İnanın gerçektir, şişko, kel kafalı, yaşlı biriydi, hiç uymadım, spor okulu komutanı albaya çıktım, şikayet ettim, dilekçe ver dedi, verdim, yanıt alamadım, kimse bana geri dönmedi. 🙉🙈🙊🤭 Anlayacağınız malum ekip beni provoke ediyor, şeylerini üstüme salıyor. Adamın niyeti bozuk olmasaydı, emekli subayım dediğim anda olsun özür dilerdi. Haksız mıyım? Konuya girmişken bir örnek daha vereyim: Bu gazinonun girişinde nöbet tutan uzman çavuş aynı günde yedi kere girip çıktığımda her seferinde kimlik kartımı istedi, makineye sokup çıkarttı. Şerefim üstüne yemin ederim, gerçektir, zaten ispatlayabilirim. Sahi, bir başka gün başka bir uzman çavuş kimlik kartımı önüne koymamı beğenmedi, bağırarak " niye fırlatıyorsun?" dedi, aklımdan kötü bir şey geçtiyse nefes almak nasip olmasın, bunda incitici bir şey yok, dediğim halde, "oruçluyum," filan dedi, sanki beni dövecekti.🙈🙊🤭 Buradaki jandarma sosyal tesisini hiç sormayın, benim yemek isteğimi sormaya gelmiyorlar, el edersem ve çağırırsam uğruyorlar, yemeği çok ama çok geç getiriyorlar. Müdür olan başçavuşa anlattım ama netice değişmedi, dün akşam kütüphaneye gidiyordum, mahsustan uğradım, 10 dakika filan oturdum, kitap okudum, kimse bakmadı, müdür de oradaydı. 🙈🙊🤭 Bir yıldır aynı şeyleri gözlüyorum, sizce tesadüf olabilir mi? 🙈🙊🤭 Vay derinçek! Bunları tarih ve saatiyla ispatlayabilirim. Söz uçar, yazı kalır, buraya mühürledim, herkes okusun. Not: Yemeğimi pişirecek birisi olsa yahut temiz bir lokanta bulsam askeri tesise asla uğramam. Aslında buranın yiyecekleri de hoş değil, beyaz pilav, nohut ve kuru fasulye en kalitesizi oluyor ki insanın midesini rahatsız ediyor, halbuki üçünü de çok severim, fakat burada yemiyorum, zaten pek az müşteri geliyor, öğlenden artarsa akşama servis ediliyor, yani gün boyunca beş, altı çeşit yemek yediriliyor. 🙈🙊🤭 Dilerim önümüzdeki sonbaharda bir ülkeye hicret ederim, projelerimi kaleme alırım.

Petshop

Hayvanların kafeste muhafaza edildiklerini görüyorum, içim cız ediyor. Bana trilyon dolar verseler bunu yapamam, bir canlıya eziyet edemem.

Telefon tutucu

A-101 haftaya perşembe telefon tutucu satacakmış, videoyu kullanamadığım için cepten video çekimlerim artık daha kaliteli olabilir.

İnsaf!👇👇👇

08/12/2022

Akıl sağlığı nasıl korunur?

İnsanın ben normalim demesi anormalliktir, fakat internetin icadı gözümüzü açtı, küffarla aramızdaki uçurumu gördük, bazı mevzuları öğrendik. Bence bir insanın spor ve belgesel yayınları haricinde tv seyretmesi, gazete okuması büyük bir hatadır. Şahsen liseden beri gazetelerin spor sayfası dışında hiçbir yerine bakmadım ki lise ve üniversitede bize ulusal gazetelerin tamamı bedava dağıtılıyordu. Aynı şekilde maçlar, belgeseller, yabancı müzik haricinde tv izlemedim, onlarda da ya sesi kapattım ya İngilizce dil seçeneğini tuşladım. Bu tavrımın çok faydasını gördüm, zihnimi kirletmedim.

Meyveler, sebzeler

Türkiye'deki meyveler yenmiyor; kim, nasıl üretiyor, bilemiyorum. Çocukluğumda her şey çok daha iyiydi, doğayı tahrip ettik, hileli yöntemler icat ettik, kabak aşılı karpuz bile ürettik. Yurt dışına ihraç edilen meyve ve sebzelerin iç pazara sunulandan katbekat kaliteli olduğu yazılıyor, konuşuluyor, yine de yabancılar bizden sebze ve meyve almıyorlar. Bu ülkede sağlam bir şey göremiyorum, misal, kaliteli ayakkabı bulabilsem fiyatına bakmayacağım, alacağım. Yazık!

Meyvemiz, sebzemiz, ... her şeyimiz hileli!👇

Real'den 💣 transfer!👇

Futbolda 3 puan uygulaması mantığa aykırıdır

Bir kitabımda da yazmıştım, burada tekrarlayayım: Futbolda beraberlikte birer puan, galibiyette 3 puan veriliyor, haliyle mantığa aykırı bir durum oluşuyor. Müsabaka bitimindeki toplam puan miktarı aynı olmalı ki çelişki oluşmasın. Ben muhteşem bir öneri (hiçbir yerde okumadım, kimseden duymadım, kendi icadımdır,) getiriyorum: Her devre iki puan sistemine göre değerlendirilsin, böylece ilk yarıda öne geçen takım defans ağırlıklı oynamaz. Ayrıca kronometre tutulmalı, kırmızı kart gören oyuncuya federasyonca para cezası verilmeli ama atıldığı anda yerine başkası oynamalı, çünkü arkadaşlarını ve taraftarları cezalandıramazsınız.

Bizde bu tip👇 vatandaş oranı ne olabilir? 🙉🙈🙊🤭

Takviye ihtiyacı doğmuş, 👇zira borçlar ödenmesi şey düzeye ulaştı

07/12/2022

Salonların en zor hareketi:barfiks

Harp Okulu'nda on nizami barfiks (çene yukarı çıkacak, vücut tamamen aşağı inecek) çeken tam puan alıyordu. İddia ediyorum, kuvvet sporlarında, misal milli güreşçilerle milli boksörler arasında 10 nizami barfiks çeken çok azdır, diğer branşlardaki sporcularda belki de yoktur. Bugün yüklediğim videoda şimdilik 12 çektiğimi gördünüz, cenabıtotem izin verirse ve biraz daha güçlenirsem belki artırabilirim. Üsteğmenliğimde ve yüzbaşılığımda hakiki bir hayvandım, normal barfiks çekmiyordum, çünkü çok kolay geliyordu, geniş tutuş enseye çekişi birkaç parmakla çok rahat biçimde ondan fazla yapıyordum, sayısal performans denemedim, o nedenle maksimum rakamı söyleyemem. İkinci zor hareket bench press, herkes fazla ağırlık kaldıramaz. Onda da fena sayılmam, şu anda 75 kiloyu 3 set 8 tekrar basıyorum. Sporu herkese öneriyorum, bir nevi mutluluk reçetesi sayılır.

Çüş!👇👇👇

Baklava imalathanesinde son durum👇👇👇

7 Aralık 2022, barfiks çekiyorum👇💪💪💪

https://youtube.com/shorts/sUGzHuHpdhY?feature=share

Yuh!👇👇👇

06/12/2022

Varlık Fonu bu saatte Kardemir hissesi alıyor. Bir insan bu fiyatta kendi parasıyla alım yapar mı? Yazılacak çok şey var da ifade özgürlüğü yok!

Türk mucizesi👇👇👇

Video yüklemek çok kota yakıyor

Bugün de youtube'a video yükledim, bu gerçeği tespit ettim. Bundan sonra dikkatli olacağım, haftalık hediyede kota verilirse bu işi yapacağım.

Hayatımdaki en büyük hatam

Hayatımdaki en büyük hatam bu seferki borsaya girişimi başkalarına haber vermek ve onlarla kontak kurmak oldu. Malum, Coni en uzun yaşayan kanarya rekorunu geliştiriyordu, onun gidişiyle hicret edecektim, yoksa bu hatayı yapmazdım. Giden para olsun, yeter ki sağlığa zarar gelmesin, diye teselli buluyorum. Bir daha mı? Tövbe! Derimi yüzseler bir kişiye finansal beklentimi veya mevcut pozisyonumu açıklamam. Yaratıcı kişiliğim itibarıyla yalnız kalmalıyım, laklak ile berrak zihnimi kirletmemeliyim, başkasına yapacağım her iyilik kendime kötülük oluyor. Kitap okumak yazarla sohbet etmektir, benim muhatabım entelektüel birikimi yüksek insan olmalı, hangi konuda olursa olsun, bu çizginin dışına çıkmamalıyım, zaten yıllardan beri öyle yaşıyordum, nasılsa yakında yurt dışına yerleşeceğim faraziyesiyle istisna yaptım, bir kamyon para kazanma şansımı teptim. Tavsiyemdir: Sizden düşük seviyeli kişiyle asla diyalog kurmayın.

05/12/2022

TÜİK'e inanan var mıdır?👇👇👇🙉🙈🙊🤭

Benim gibi düşünenler de varmış👇👇👇

Kamerayı öğrendim

Deminki videoda gözüm başka noktaya bakıyordu, oysa kameranın tam ortasına bakıyordum. Birisine sordum, kameranın üstte ve tam ortada olduğunu söyledi, bir konuyu daha öğrendim.🙉🙈🙊🤭

Youtube'a borsa konulu video yükledim

Suskunluğum yüzünden vicdanen rahatsızdım, bunu yapmak zorundaydım, çünkü finans piyasalarında kimsenin bilmediği mevzular dönüyor. Borsacıya iyilik yapmayı aklımdan geçirmem, aydın sorumluluğumun vecibesini yerine getirdim. Çocukluğumda haksız kazanç sağlayan kalantorlara cihat açmıştım, bilahare kaleme sarılmıştım, bu film burada bitmeyecek, devamı gelecek. 💪💪💪

Herkes sağlıklı beslense ne olur?

Hastalıklar yüzde seksen oranında azalır, doktorlarla eczacılar müşteri kaybeder; insan ömrü uzar, hazinenin parasından emeklilere daha fazla kaynak ayrılır, itibardan tasarruf etmeyenlerin şatafatına darbe vurulur; bisküvi ve çikolata fabrikalarına kepenk vurulur, milyarderler iflas eder.

Cips içinden fare ölüsü çıktığına dair iddialar varmış👇👇👇

Risk arttı👇👇👇🙉🙈🙊🤭

04/12/2022

Enteresan bir twitter hesabı👇👇👇

Omg!👇👇👇

Ekşi Sözlük'ün hakkımdaki methiyesi!👇👇👇🙉🙈🙊🤭

https://youtu.be/7BATcREk8uA

Ekşi Sözlük, Enes Kanter, Hakan Şükür

Az önce Enes Kanter'in hangi takımda oynadığını öğreneyim diye google'da tarattım, Ekşi Sözlük'de ona dair methiyeler okudum, halbuki aynı Ekşi Sözlük beni göklere çıkardığı yorumları silmişti. Düşünebiliyor musunuz? Hakkında yakalama kararı çıkartılan, FETÖ firarisi diye lanetlenen adamı benden makbul görüyorlar. Hakan Şükür'ü aradım, ona da övgü düzülmüştü. Derinçek, Ergnkn, Blyz ekibini bilin babından yazdım, parlak beyinden bu derece korkuyorlar. Değerlendirmeler, tanıtımlar silinir mi? Üstelik bunu sözlük yapıyor. İnsanda utanma duygusu olur. Gerçi zerre kadar umursamıyorum, tırışka bir sözlük, bense dünyanın en iyi yazarlarından biriyim, şimdilik yedi şaheser üretmişim, asırlar sonra da okunacağım, fakat mevcut tabloyu göstermek gerekiyordu, hakkımdaki övgüleri silmişler, hülasa beni görmezlikten geliyorlar, eserlerimi sattırmıyorlar.🙉🙈🙊🤭 Kitaplarımda da somut kanıtlar sunmuştum, kimliklerini tahmin edebiliyorum, nitekim yukarıda yazdım. Yel kayadan toz alır. Alayınız benim binde birim olamazsınız, bazı şeyler genetiktir.💪💪💪

Galip Aykaç istifa etmiş

Asabi Galip Aykaç'ın fevri açıklaması ŞOK'u da şok etmiş👇

4 Aralık 2022

İnanılmaz!

Sayısız kişiye sordum, yanıt alamadım, eve geldim, beş dakikadan kısa sürede problemi çözdüm, cep telefonumdaki videoyu flash diske yükledim.🤭🙈🙊 Videomun kablosunun bir ucu laptop yahut masaüstüne uygundu, cebe uygun olanını hiçbir yerde bulamamıştım. Cihazın kapasitesini doldurmaması için flash belleğe aktarmalıydım, nihayet başardım, artık youtube'a videolar yükleyebilirim. Aman bre!💪💪💪

Meyveler

Türkiye'de hile yaygınlaştı, zaten kabiliyetsiz olan tipler yüzünden doğru dürüst meyve yiyemiyoruz, çoğu çürük çıkıyor yahut suyu şırıngayla çekiliyor. Nasıl bir günah işlemişim ki şu yaşıma kadar bu ülkeden kurtulamadım.