30/05/2023

BİST

Borsa zirvesine yanaştı ama çoğu hisse ocaktaki tepe noktasının yarısında filan seyrediyor. Tezimi hatırlayın: BİST, VİOP, VARANT ve DÖVİZ piyasası tek bir elden kontrol ediliyor, yatırımcının parası eksi faizli kredi olarak işletiliyor, diyorum. Bakalım, borsacının satıp da kaçmasına izin verilecek mi? Bence şey yapacaklar, seyredelim, görelim. Hile ve aldatmaca meşrulaşmış, aklı başında kişi, dişi kalmamış, bu ortamda kime, ne anlatılabilir? Kitaplarımın önüne barikat konuluyor diye üzülmüyorum, bu güruh zaten şeylemezdi.

Egemen güç Erdoğan'ın gitmesini istemez, demiştim, haklılığım kanıtlandı, borsa, usd, euro, gbp uçuşa geçti, enflasyon ise halk tamamen fakirleşince düşecek.

Sterlin sürekli rekor tazeliyor👇

Denenmiş denenmez, Tayyip Erdoğan ile bu iş yürümez, nitekim usd ve gbp rekor kırdı.👇

Saat 10.28 itibarıyla borsa korkunç bir hacimle uçuyor, bankalar tavana gidiyor, çünkü düş0k faizle halkın serveti oraya akacak.👇

Döviz ve borsa uçuyor👇

Pazar günü Erdoğan yine seçildi, döviz dün de arttı, bugün de uçtu. Denenmişi deneyeceğiz, ekonomiyi çökerten insandan medet umacağız.👇

Türkiye Yüzyılı

Türkiye yüzyılı başlıyor, diyenlere şaşırıyorum, gülüyorum. İnsan bu kadar palavra atar mı? AKP yirmi senedir iktidarda ve son yedi sekiz senedir Türkiye ekonomisi felce uğradı. Bu asrın ilk çeyreği bitmiş, memleket darmaduman olmuş, neler diyorlar? 🙉🙊🙈🤭 Cenabıtotem akıl versin. Amin!

Eskicilerle sahaflar

Eskicilerle sahaflar size 10 liraya sattıkları malı bir hafta sonra 2 liraya almıyorlar, 1 lira verdikleri takdirde dua edin. Bilin, ona göre alışveriş yapın.