25/05/2023

Kılıçdaroğlu seçilirse

İsteyen herkesle iddiaya girerim, babayiğit varsa gelsin, noter huzurunda resmiyete dökelim. Kılıçdaroğlu seçilirse borsa uçar, döviz (usd 12 lira banko, belki 8 tl dahi olabilir,) çakılır, enflasyon en geç altı ayda tek haneye geriler. Bay Kemal son şansımız, bu ülke Erdoğan'ın yanlış kararlarına 5 sene daha dayanamaz, ekonomik felakete başka dertler eklenir.

Kılıçdaroğlu'nun tweet attığını duyunca twitter'a girdim. Pazar günkü seçimde Erdoğan'ı devirirse hayvanlara kırk gün kırk gece ziyafet vereceğim.

Maaşım nasıl genel müdür maaşı oluyor? Takriben 60 bin lirayı çevirdim, 21 bin lirasıyla nakde geçtim, dünden bugüne 1100 tl civarı kar yaptım.👇👍💪👏🎯🧿🏆💰🍺🍻

Vatandaşı tehdit ediyorlar, korkutuyorlar. Bu ortamda fikrinizi açıklayabilir misiniz? Sermaye piyasalarını eleştirebilir misiniz?

Buna kim inanır? Kadir İnanır

24/05/2023

Sermaye piyasalarında gıllıgışlı yapılanma kuruldu, yatırımcı yasaklarla susturuldu, borsacıya rahatça köklüyorlar.

Devalüasyona, enflasyona, borsadaki soyguna dur demek için

Devalüasyona, enflasyona, antidemokratik uygulamalara, borsa ve diğer yatırım araçlarındaki soyguna dur demek için pazar günü sandığa gideceğim, ilk turda olduğu gibi Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim ki ömrümde ilk kez geçerli oy kullanmıştım. Erdoğan'ı her kitabımda anlattım, izlediği yolun ekonomide felakete yol açacağını vurguladım, zaman beni haklı çıkardı. Aydın sorumluluğumun vecibesini yerine getireceğim, Türkiye tarihinin gördüğü en başarısız başbakan ve cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi için oy kullanacağım. İfade özgürlüğü olsaydı zehir zemberek yazardım.

24 Mayıs 2023

Mercimeği fırına vereceğim👇

21/05/2023

21 Mayıs 2023

İnsan yedisinde neyse yetmişinde odur

Ortaokulda en sevdiğim müzik parçası Edip Akbayram'ın ZALİM ZALİM isimli şarkısıydı; buram buram isyan kokuyor. Yok azizim, bu coğrafyada hiçbir kişi ve kurumla benzeşen bir yanım yok, ben zekamla, karakterimle, fiziğimle doğuştan Batılıyım, her şeyimle bu ülkeye yabancıyım, ancak bu farklılıkların olumlu olduğunu çok sonra kavrayabildim.